Sporthal Stedelijk College Eindhoven

Het Stedelijk College Eindhoven, locatie Henegouwenlaan, realiseerde een nieuwe multifunctionele en innovatieve binnen- en buitensportaccommodatie, die aansluit bij de beweegmotieven van deze tijd.

InFit Beweegconcepten kreeg in 2020 van Ruud Jansen, manager beheer en services bij SILFO, de opdracht om de ambitieuze ideeën van de sectie L.O. te vertalen naar een realistisch en haalbaar inrichtingsplan. Pim Scherpenzeel van InFit Beweegconcepten sprak uitvoerig met Nancy Jansen namens de gymsectie en maakte een ontwerp met in het oog springende innovaties. Ook stemde InFit de gewenste inrichtingselementen af op de bouwkundige situatie. Het ontwerp kon vervolgens in gezamenlijkheid met de partners van de opdrachtgever worden uitgevoerd: de prachtige klimwand werd geleverd door JanssenFritsen, de bijzondere avonturenwand/sportswall door Nijha en de verrassende sportvloer met LED-belijning door Sika. En daar komt in de nabije toekomst nog een klim-klautercircuit bij dat geleverd zal gaan worden door Fuel.

Terug naar Ons Werk

Bekijk

Bekijk hieronder het concept dat InFit bedacht en ontwierp voor de sporthal van het Stedelijk College in Eindhoven.

Meer lezen

Hieronder vind je enkele artikelen over de bijzondere sporthal in Eindhoven.

Klik op de afbeelding om naar het artikel of naar de video te gaan.

Een hoogteparcours in de sporthal!

Ook meer doen met jouw ruimte? Wat voor innovaties zijn er mogelijk in jullie ruimte?  InFit denkt graag met jullie mee.

Neem contact op