Skip to main content

Meer beweegruimte

Visie

MEER DAN TWEE KEER ZOVEEL BEWEEGRUIMTE.

Wij vinden dat een gymzaal in de eerste plaats een plek moet zijn waar bewogen moet worden. En dat betekent dat er ook ruimte moet zijn om te bewegen. En niet alleen in het daarvoor aangegeven veldje, maar ook aan de muren, in de hal, in de kleedkamers, op de tribunes en in de berging. Daarom hebben we onze gymzaal zo ingericht dat er overal bewogen kan en mag worden.

Bekijk hieronder hoe er door onze efficiënte concepten meer dan twee keer zoveel beweegruimte ontstaat als in een traditionele gymzaal!

Innovaties

Inklapbare
Kleedkamers

Waarom zou je zoveel ruimte verspillen aan kleedkamers die je maar heel kort gebruikt?

Extra
etage

In een oude gymzaal verlies je veel ruimte in de hoogte. In De Nieuwe Gymzaal niet, door onze extra etage.

Nieuw
Bergingssyteem

In De Nieuwe Gymzaal verlies je geen ruimte aan een berging maar kun je wel al je spullen kwijt. Hoe?

VAN KLEED- NAAR BEWEEGRUIMTE

De inklapbare kleedkamer

De kleedkamer in een oude gymzaal wordt nauwelijks gebruikt. Natuurlijk kleedt men zich erin om, maar dat duurt zo’n vijf minuten. Zonde van al die potentiële beweegruimte, dachten wij. Dus we bedachten en ontwikkelden een inklapbare kleedkamer. Je kunt je nog altijd rustig omkleden, maar daarna schuif je de ene muur naar de andere, en ontstaat er 35m2 beweegruimte extra.

Met een ingenieus systeem, dat door onszelf is ontwikkeld, kan de voorwand van de kleedkamer heel soepel richting de achterwand geduwd worden. Al je spullen berg je veilig op in een locker aan de zijmuur. Op de inklapbare voorwand van de kleedkamer worden ook nog eens verwisselbare stickers aangebracht die beweegaanleidingen stimuleren.

VAN ONDER TOT BOVEN

Een extra etage

Traditionele gymzalen hebben nooit verdiepingen. De Nieuwe Gymzaal wel, want een etage is wat ons betreft extra beweegruimte. En die ruimte kun je ook nog eens op allerlei manieren bereiken. Bijvoorbeeld via onze eigen adventure-muur. Je kunt op de ‘tribune’ boulderen, tafeltennissen, fitnessen of hardlopen. En ook leuk: ouders kunnen er blijven kijken en koffie drinken, of zelf ook even een uurtje sporten. Handig!

Hoe en waarmee de etage precies wordt ingericht, is volledig aan de opdrachtgever. Wij inventariseren samen met u wie de gebruikers worden van de Nieuwe Gymzaal en gaan met hen in gesprek. Samen bepalen we dan of we een boulderwand, een tafeltennistafel, fitnessapparaten, een dojo of nog iets anders op de etagevloer aanbrengen.

ALLE MATERIALEN EFFICIËNT BERGEN

Verrassend bergingssysteem

Weg met het traditionele bergingshok. Naar keuze kies je bij De Nieuwe Gymzaal voor nul, één, twee, drie, vier of vijf bergingen van 12m2 per stuk. De bergingen kunnen worden uitgevoerd met of zonder roldeur en kunnen overal onder de etagevloer worden aangebracht.

Liever toch één grote berging? Dat kan! Dan verplaatsen we de kleedkamers naar boven. Dat levert u beneden een berging op van 50 vierkante meter gecombineerd met een zaalruimte van 24,7 x 14,6 meter. De keuze is aan u!

EN DAT IS NOG NIET ALLES

Ontdek meer

De verdubbeling van beweegruimte is niet het enige wat De Nieuwe Gymzaal onderscheidt. Ontdek wat dit concept nog meer zo uniek maakt.

KEUZEVRIJHEID

Maximale flexibiliteit en keuzevrijheid wat betreft de bouw, de inrichting en het volledige proces.

Lees meer

DUURZAAM

De Nieuwe Gymzaal wordt circulair gebouwd, bevat standaard PV-panelen en is energieneutraal.

Lees meer

Of ga terug naar home.

BENIEUWD GEWORDEN?

Neem contact met ons op.

Contact