Skip to main content

Onze visie

InFit Beweegconcepten bedenkt en ontwikkelt innovaties voor scholen en IKC’s , gymzalen, sportzalen en sporthallen en alle andere ruimten waar bewogen kan worden. Wij stappen daarbij af van de gebaande paden door nieuwe concepten aan te bieden die aansluiten bij de moderne tijd en de huidige belevingswereld van gebruikers.

Wij geloven dat sport en bewegen niet beperkt hoeft te worden tot specifieke sportruimtes, maar ook gestimuleerd kan worden in- en om het hele (school)gebouw, zoals gangen, hallen en gemeenschappelijke ruimtes.

Onze beweegconcepten nodigen de gebruikers uit om in beweging te komen en voorzien in de natuurlijke behoefte tot bewegen. De concepten kunnen op maat worden gerealiseerd binnen alle denkbare leefomgevingen.

Kijk voor voorbeelden op ons werk. 

Ben je bezig met nieuwbouw van een school, gymzaal of sporthal en sta je open om geïnspireerd te worden om daar anders naar te kijken dan je gewend bent?

Neem contact op

Over InFit

In 2017 werden de eerste stappen gezet die tot de oprichting van InFit Beweegconcepten BV hebben geleid. Vijf enthousiastelingen met passie voor sport en bewegen kwamen bij elkaar met plannen om zoveel mogelijk kinderen uit te dagen tot meer bewegen. Infit oprichters Ronald en Pim deden veel inspiratie op tijdens het bezoek dat zij brachten aan een aantal scholen en sportaccommodaties in Denemarken, waar zij ook de visie van de “dynamische schooldag” in de praktijk zagen en beleefden.

Met de missie op hoe we iedereen uit kunnen dagen in beweging te komen, werkt InFit Beweegconcepten aan het ontwerpen van beweegruimten met een eigenzinnige blik. De creatieve breinen achter InFit zijn Ronald de Rooij en Pim Scherpenzeel.

Ronald is als architect gespecialiseerd in het ontwerpen van sport- en onderwijsgebouwen. Met zijn jarenlange ervaring is hij als geen ander in staat om de InFit beweegconcepten te laten aansluiten bij het gebouwontwerp.
Pim is ex-docent lichamelijke opvoeding en expert op het gebied van inrichten van sport-en beweegruimten. Ook weet hij alles over de wetten, normen, eisen en voorschriften voor overdekte sportaccommodaties, waaronder die vanuit NOC*NSF en KVLO. Pim kijkt met een creatieve blik kritisch naar het inrichten van beweegruimten en voegt innovatieve oplossingen toe aan de ontwerpen die InFit ontwikkelt en realiseert.