Onze visie

Een gezond en actief lichaam helpt kinderen om goed te kunnen leren en zich optimaal te ontwikkelen. Vanuit diverse invalshoeken is er aandacht om onze kinderen meer te laten bewegen. Wanneer ze voldoende worden uitgedaagd en de gelegenheid krijgen om zich te bewegen, is er een grotere kans op een gezond leven en een goede ontwikkeling. Bewegen, leren en jezelf ontwikkelen op jonge leeftijd is evident voor een goede start van het leven.

InFit Beweegconcepten bedenkt en ontwikkelt innovaties voor scholen, kinderopvangcentra en sportaccommodaties of wachtruimten. Het stapt daarbij af van de gebaande paden door nieuwe concepten aan te bieden die aansluiten bij de huidige belevingswereld van kinderen op het gebied van sport en bewegen.

Kinderen willen rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan en daarmee hun grenzen verkennen. Onze beweegconcepten voorzien in die natuurlijke behoefte. De concepten kunnen op maat worden gerealiseerd binnen alle denkbare leefomgevingen van kinderen. InFit gelooft dat sport en bewegen niet beperkt hoeft te worden tot specifieke sportruimtes, maar ook gestimuleerd kan worden in het hele gebouw, zoals gangen, hallen en gemeenschappelijke ruimtes. Om te kijken hoe dit kan in uw gebouw komen wij graag langs om samen met u beweegconcepten op maat te ontwikkelen.

Neem contact op

Over InFit

In 2017 werden de eerste stappen gezet die tot de oprichting van InFit Beweegconcepten BV hebben geleid. Vijf enthousiastelingen met passie voor sport en bewegen kwamen bij elkaar met plannen om zoveel mogelijk kinderen uit te dagen tot meer bewegen. Infit oprichters Ronald en Pim deden veel inspiratie op tijdens het bezoek dat zij brachten aan een aantal scholen en sportaccommodaties in Denemarken, waar zij ook de visie van de “dynamische schooldag” in de praktijk zagen en beleefden.

Met de missie op hoe we iedereen uit kunnen dagen in beweging te komen, werkt InFit Beweegconcepten aan het ontwerpen van beweegruimten met een eigenzinnige blik. De creatieve breinen achter InFit zijn Ronald de Rooij en Pim Scherpenzeel. Ronald is als ervaren architect gespecialiseerd in het ontwerpen van sport- en onderwijsgebouwen. Pim is al jarenlang actief in de markt van de indoor-sportaccommodaties. Met creatieve blik kijkt hij kritisch naar het inrichten van beweegruimten en voegt innovatieve oplossingen toe aan de ontwerpen die InFit ontwikkelt en realiseert.

‚Äč