Keuzevrijheid

Visie

GEEN STANDAARDEN, MAAR UW EIGEN KEUZES

Traditionele gymzalen worden vaak gebouwd en ingericht volgens een ouderwetse standaard die enkel gericht is op lichamelijke opvoeding. Ze zijn daarom overal hetzelfde en niet voldoende gericht op verhuur aan derden.

Onze visie is simpel: ga niet uit van een standaardinrichting, maar richt iedere gymzaal voor specifieke gebruikers in. In de ene gymzaal staan fitnessapparaten, in de andere ligt een dojovloer en in een derde hangen boksballen aan de wanden.

RICHT UW GYMZAAL IN

Keuze uit modules

Iedere gymzaal heeft weer andere gebruikers. In iedere gymzaal wordt gymles gegeven, maar in de ene wordt er ’s avonds veel gebadmintont, in de andere traint een turnvereniging en in de derde huist een vechtsportclub. Die verschillende gebruikers hebben verschillende wensen en dat vraagt om een passende inrichting.

Bij De Nieuwe Gymzaal kun je de inrichting kiezen die bij uw specifieke gebruikers past. Van hoeveelheid bergingsruimte tot onze eigen toestellen: alles is mogelijk. Bovendien is er in De Nieuwe Gymzaal een stuk meer ruimte dan in een traditionele zaal, waardoor ook totaal andere gebruikersgroepen van de zaal kunnen maken. Een gymzaal volledig op maat dus!

DE BOUW VAN UW NIEUWE GYMZAAL

Bepaal zelf

Bij het bouwen van een gymzaal komt nog best wel wat kijken. Ontwerp, inrichting, bouwvergunning, aanbesteding, bouwen, bouwtoezicht, bouwmanagement etc. Zoveel opdrachtgevers, zoveel wensen over hoe dit proces zou moeten verlopen en wie de werkzaamheden uitvoert.

Gemeenten moeten handelen volgens de vastgestelde inkoopvoorwaarden. U kunt de bouw organiseren conform de inkoopvoorwaarden en indien nodig ondersteunen wij u daar bij.

VAN BEGIN TOT EIND

Uw eigen proces

Of u de bouw wilt aanbesteden of ‘turn key’ wilt afnemen, zelf bouwmanagement, directievoering en/of toezicht wilt voeren of dit wilt laten doen, het is allemaal mogelijk. Wij van de Nieuwe Gymzaal kunnen u indien gewenst volledig ontzorgen, maar zelf de touwtjes in handen nemen is voor ons geen probleem!  Allemaal zaken die bij de Nieuwe Gymzaal ‘á la carte’ kunnen worden samengesteld.

ALLE MATERIALEN EFFICIËNT BERGEN

Ontdek meer

De verdubbeling van beweegruimte is niet het enige wat
De Nieuwe Gymzaal onderscheidt. Ontdek wat dit concept nog
meer zo uniek maakt.

DUURZAAM

De Nieuwe Gymzaal wordt circulair gebouwd, bevat standaard PV-panelen en is energieneutraal.

Lees meer

MEER RUIMTE

Ruim twee keer zoveel beweegruimte als in een oude gymzaal, op vrijwel dezelfde footprint.

Lees meer

Of ga terug naar home.

BENIEUWD GEWORDEN?

Neem contact met ons op.

Contact