Skip to main content
Nieuws

InFit lanceert ‘De Nieuwe Gymzaal’

By 01 oktober 2021januari 31st, 2023No Comments

Het bouwen en inrichten van gymzalen gaat al decennialang op dezelfde traditionele manier. Daarom zien alle ca. 5.500 gymzalen in Nederland er hetzelfde uit en voldoen ze niet meer aan de eisen en wensen van de moderne gebruiker. Gymzalen zijn vaak ouderwets, stoffig en zetten niet aan tot bewegen.

InFit heeft daarom De Nieuwe Gymzaal ontworpen: een innovatief totaalconcept voor de bouw, inrichting en exploitatie van een gymzaal. Het gaat uit van drie belangrijke vernieuwingen:

Meer beweegruimte: in De Nieuwe Gymzaal ontstaat, op vrijwel dezelfde footprint, ruim twee keer zoveel beweegruimte als in een traditionele gymzaal.

Keuzevrijheid: De Nieuwe Gymzaal kent geen standaarden. Bij De Nieuwe Gymzaal kun je de inrichting kiezen die bij die specifieke gebruikers past. Van hoeveelheid bergingsruimte tot onze eigen toestellen: alles is mogelijk. Een gymzaal volledig op maat dus!

Duurzaamheid: De Nieuwe Gymzaal is toekomstbestendig gebouwd en ingericht. Hij bevat standaard PV-panelen, is energieneutraal en wordt circulair gebouwd. De zaal is volledig demontabel en kan binnen de kortste keren op een andere plek opnieuw worden opgebouwd.

Benieuwd geworden?

Op 5 maart presenteren wij De Nieuwe Gymzaal op de Vakbeurs Sportaccommodaties. Bezoek ons daar op stand 1.2.11 en bekijk de zaal dan in Virtual Reality.

Kan je niet wachten? Kijk dan alvast op www.denieuwegymzaal.nl.