Skip to main content
Nieuws

De Nieuwe Gymzaal genomineerd voor Innovatieprijs Sportaccommodaties

By 02 oktober 2021januari 31st, 2023No Comments

Op donderdag 5 maart 2020 wordt voor de vierde keer de Innovatieprijs Sportaccommodaties uitgereikt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties

We zijn zeer trots en verheugd dat onze eigen innovatie, De Nieuwe Gymzaal, tot de drie genomineerden behoort!

De innovatieprijs – een gezamenlijk initiatief van BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF – is bedoeld om nieuwe concepten in de sportsector te stimuleren. Ook willen de drie organisaties de focus versterken op innovatie bij het bedrijfsleven, opdrachtgevers én gebruikers. Het beoordelen van de inzendingen gebeurde op basis van de criteria in het reglement: originaliteit en creativiteit, de aanleiding voor de innovatie, praktische meerwaarde en effectiviteit en promotie vakgebied. En in hoeverre er sprake is van een concreet, gerealiseerd en duidelijk product, project of dienst.

Vakbeurs Sportaccommodaties

De prijs wordt uitgereikt op 5 maart tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties, waar wij met De Nieuwe Gymzaal ook aanwezig zullen zijn. Je kunt ons die dag bezoeken op stand 1.2.11 en De Nieuwe Gymzaal alvast bekijken in Virtual Reality!

Om 15:30u geven wij een lezing over Innovatief bouwen en inrichten van gymzalen (en sporthallen). Vervolgens mogen wij om 16:00u in een pitch van twee minuten uitleggen waarom De Nieuwe Gymzaal de innovatieprijs moet winnen.

Wees welkom! Hopelijk tot dan!