Skip to main content

Afgelopen 5 maart lanceerden wij ons nieuwe concept ‘De Nieuwe Gymzaal’ en een week later zaten we met z’n allen binnen. Net op het moment dat wij écht wilden gaan beginnen. En nu zijn alle gymzalen, sportzalen en sporthallen gesloten.

De wereld is in korte tijd veranderd, maar hij staat zeker niet stil. En wij ook niet. Want in die nieuwe wereld hebben we misschien wel de tijd en ruimte om eens écht goed na te denken over ons vakgebied. Misschien is dit juist het ideale moment om te veranderen wat we altijd al deden.

Iedereen staat voor de grote uitdagingen van deze nieuwe tijd. Ongelooflijk veel bedrijven in verschillende vakgebieden hebben de afgelopen maand drastisch moeten veranderen. Lesgeven vanuit huis, concerten livestreamen, online vergaderen en overal bewegen. Ineens doen we wat er eigenlijk al lang mogelijk was en zien we hoe het ook kan. Noodgedwongen, maar toch ook best verfrissend.

Ook De Nieuwe Gymzaal is ontstaan vanuit het idee om iets te veranderen. Waarom leren we kinderen nog steeds bewegen in praktisch dezelfde zalen als waarin hun (over)grootouders leerden bewegen? Met dezelfde toestellen nota bene.

Nu is de ideale mogelijkheid om dit te veranderen. Er zullen nog steeds gymzalen gebouwd gaan worden, maar als het aan ons ligt niet meer dezelfde als voorheen. Daarvan staan er al genoeg in Nederland en ze smaken allemaal hetzelfde.

Wat voor zaal dan wel? Een gymzaal met twee keer zoveel beweegruimte op dezelfde footprint, met een etagevloer en inklapbare kleedkamers. Een op maat gemaakte, modulaire gymzaal, speciaal gebouwd en ingericht voor de specifieke gebruiker. En een duurzame gymzaal, met een dak vol PV-panelen, die nul-op-de-meter heeft en circulair wordt gebouwd.

Is jouw gemeente, bedrijf of school bezig met een plan voor de bouw van een nieuwe gymzaal, of de vervanging van een oude? Denk dan juist nu eens écht goed na over hoe je die zaal wil bouwen en inrichten. Wij willen daar graag bij helpen, want wij geloven dat De Nieuwe Gymzaal het ideale antwoord is. Tijd voor verandering!

Bel ons op 06 41 28 62 43 of mail naar info@infitbv.nl.
Ronald, Pim & Daan