De ultieme beweegruimte:

De Nieuwe Gymzaal

Het bouwen en inrichten van gymzalen gaat al decennialang op dezelfde traditionele manier. Daarom zien alle ca. 5.500 gymzalen in Nederland er hetzelfde uit en voldoen ze niet meer aan de eisen en wensen van de moderne gebruiker. Gymzalen zijn vaak ouderwets, stoffig en zetten niet aan tot bewegen.

InFit Beweegconcepten heeft De Nieuwe Gymzaal ontworpen: een innovatief totaalconcept voor de bouw, inrichting en exploitatie van een gymzaal. Het gaat uit van drie belangrijke vernieuwingen:

  • Meer beweegruimte: in De Nieuwe Gymzaal ontstaat, op vrijwel dezelfde footprint, ruim twee keer zoveel beweegruimte als in een traditionele gymzaal.
  • Keuzevrijheid: De Nieuwe Gymzaal kent geen standaarden. Bij De Nieuwe Gymzaal kun je de inrichting kiezen die bij die specifieke gebruikers past. Van hoeveelheid bergingsruimte tot onze eigen toestellen: alles is mogelijk. Een gymzaal volledig op maat dus!
  • Duurzaamheid: De Nieuwe Gymzaal is toekomstbestendig gebouwd en ingericht. Hij bevat standaard PV-panelen, is energieneutraal en wordt circulair gebouwd. De zaal is volledig demontabel en kan binnen de kortste keren op een andere plek opnieuw worden opgebouwd.
< Terug naar Ons WerkMeer informatie >

De inrichting daagt kinderen uit in beweging te komen

De visie op de inrichting van het gebouw sluit aan op de visie van de school dat kinderen zich door meer bewegen beter motorisch en cognitief ontwikkelen.

Neem contact op