Sporten op elke plek:

Ninja modules

Van verspilde ruimtes naar sportzones. Transformeer een gang of gemeenschappelijk ruimte tot een sport- en beweegruimte met volop plezier en beweging. Deze door Virklund Sport in Denemarken ontworpen Ninja modules kunnen geïntegreerd worden in elke beschikbare ruimte en zijn uitdagend voor alle kinderen. Het ontwerp van de Ninja modules heeft de prijs gewonnen voor het meest innovatieve product van het jaar bij de Hall Inspector Trade Fair 2016 in Denemarken.

Virklund Sport heeft acht verschillende Ninja modules ontwikkeld die op vele manieren kunnen worden gecombineerd zodat er een lange hindernisbaan ontstaat. Met de individuele hindernissen kunnen uitdagende bewegingssituaties gecreëerd worden, die voor beleving zorgt bij kinderen van alle leeftijden. De modules stimuleren niet alleen het bewegen, maar ook de fantasie bij kinderen.

Alle voordelen van de Ninja modules op een rijtje:

  • De modules zijn 1 meter diep waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

  • De modules kunnen overal geplaatst worden; zelfs in smalle gangen.

  • De modules zijn gemakkelijk te installeren in bestaande ruimtes.

  • Een Ninja hindernisbaan bestaat uit losse modules die aan elkaar kunnen worden bevestigd.

De constructie wordt met dempende ondergrond geleverd. De afmetingen per module zijn:

H220 x L200 x D100 cm.

Naar Virklund-Sport

Terug naar 'inspiratie'

In elk kind schuilt een Ninja Warrior


Veel kinderen dromen ervan een officiële Ninja hindernisbaan af te leggen. Het is nu mogelijk om een Ninja hindernisbaan te creëren in elke school en sporthal! Bedenk je eigen hindernisbaan door meerdere Ninja modules te combineren.

Neem contact op